Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Важно да знаете кой стои зад дадена страница! Считаме, че това е важен фактор в уеб репутацията и доверието на нашите клиенти.

ЕКОМАМА” е запазена търговска марка в Патентното ведомство на Република България.
Онлайн магазинът за етични и естествени продукти “ЕКОМАМА” се управлява от Валентина Бевакуа ЕООД, гр. София, ЕИК 203918834 регистрация по ДДС BG203918834, с управител Валентина Бевакуа.

Кои сме ние?
За идеите, насоките на работа, продуктовия асортимент, блога, рецептите и курсовете ни за красота се грижи Валентина Бевакуа

Квалифициран лектор на курсовете ни по натурални сапуни студен процес и топъл процес, сапуни "разтопи и излей" и бомби за вана е инж. химик Елена Рашкова.
Ако искате да се потопите в тайните на свещолеенето, вашият човек е Ирина Йорданова, дизайнер и майстор в Камарата на занаятчиите и лектор в Курса по изработка на декоративни луксозни свещи.
За да изглежда уебсайтът така, както го виждате, да е поддържан в изправност и да пазарувате безпроблемно онлайн се грижи Антонио Бевакуа.
За вашето обслужване и поръчки онлайн се грижи Лилия Спасова.

Къде се намираме?
Офисът на онлайн магазин ЕКОМАМА се намира в гр. София, бул. Сливница 185, ет.3. 

Разполагаме физически само с една част от продуктите, налични на сайта.
Ако желаете да закупите продукт и да го вземете от офиса, моля уверете се, че е в непосредствена наличност в склада ни, като ни се обадите или пишете предварително.


Работно време на офиса: понеделник - петък, обвързано с това на куриерите и доставчиците ни.
Случва се да сме в движение, за уговаряне на час за посещение в офиса ни се обадете на 0884 062 042, понеделник - петък. Онлайн пазаруването е възможно 24 часа в денонощието :)

Адрес за пощенска кореспонденция:
"Валентина Бевакуа" ЕООД
бул. "Сливница" № 185, София 1233.


Екипът на ЕКОМАМА.