Cart0Item(s)

Няма продукти във Вашата количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Има ли безплатна доставка?

Със сигурност това, което ви интересува е предлагаме ли безплатна доставка. Отговорът е да, разбира се.

Кога доставката е безплатна?

Доставката е безплатна при покупката на които и да е продукти от сайта на стойност над 100 лв. Това условие е валидно за поръчки за всяка точка на България.

С кой куриер извършвате доставките?

Вече 6 години сме поверили доставките на куриерска фирма Рапидо. В населените места, където Рапидо нямат офис, доставките изпълняват куриери Спиди.

Мога ли да взема поръчката си от офис на куриер?

Разбира се, можете да вземете поръчката си от всеки офис на куриери Рапидо или куриери Спиди. Достатъчно е да укажете това, когато по време на поръчка попълване полето на адрес на доставка, пример: Офис Рапидо, гр. София, ул. Индустриална 11.

Предпочитам да получа пратката си с друга куриерска фирма, например с Еконт, а не с Рапидо или Спиди, възможно ли е това?

Имаме най-голямото желание да удовлетворим желанието ви. В този случай обаче молим за разбиране. За да осигурим достоен живот на един заслужаващ това човек, ние сме поверили частта "логистика" на човек в неравностойно физическо (и икономическо) положение, с две думи, човек на инвалидна количка. Той изпълнява с огромно желание вашите поръчки. Това обаче не е достатъчно, за да може да се придвижи до офиси на други куриери. Това е причината, поради която разчитаме на досега утвърдения ни партньор в разноса на пратки, който проявава гъвкавостта да идва на място в склада.

В какъв срок изпълнявате доставките на поръчките през сайта? 

Винаги се стремим да доставяме вашите поръчки във възможно най-кратък срок. Срокът на доставка зависи от това, имаме ли продукта в непосредствена наличност. Обикновено да и тогава средният срок за доставка е 1-4 работни дни, но има продукти, които поръчваме от други дистрибутори когато се наложи, тогава срокът може да се удължи с няколко дни. Понякога се случва, че при поръчка на продукт, внос на друг партньор-дистрибутор се оказва, че даденият продукт временно не е на склад по някаква причина. При наличие на такова обстоятелство, което води до абавяне изпълнението на поръчката ние ще ви уведомим навременно на посочения от вас телефонен номер за контакти. 

Мога ли да взема поръчката си от вашия склад?

Напомняме любезно, че не разполагаме с класически магазин, а с офис в гр. София, бул. Сливница 185 ет.3. Където, разбира се, сте добре дошли, като е необходимо да уговорим часа на вашето посещение, за да сме сигурни, че ще ви обслужим, както и дали желаните от вас продукти са в непосредствена наличност. В този случай е ясно, че не заплащате куриерска услуга, а само стойността на желаните от вас продукти. В нашия офис имате възможност да заплатите с кредитна или дебитна карта.

Избирам да взема поръчката си от вашия склад, как да процедирам?

Направете своята поръчка, като вместо адрес на получаване напишете "взимане от вашия офис", като не обръщате внимание на автоматичното начисляване на куриерската услуга от системата. Обадете се на тел. 0884 062 042, за да уточним деня и часа на вашето посещение, както и дали поръчаните от вас продукти са в непосредствена наличност.